ייעוץ קולינרי

קולינריה היא עולם דינמי מאוד ומלא חיים, משתנה ומתפתח תמידית, מתעשר ומשתדרג בידע, ציוד חדש מודרני, טרנדים, סגנונות וכו'. חוץ מזה כל עסק מזון שונה ובעל צרכים אחרים. 

אני מאמין שכדי ליצור שינוי במערכת קיימת ולשפר אותה, צריך ראשית "לחיות" אותה. להבין את הדי אן אי שלה וצרכיה ורק לאחר מכן לגשת למלאכת השינויים בצורה מושכלת. 

ניסיוני לימדני כי הצלחה של תהליך יעוץ טמונה בתהליכים ארוכי טווח והטמעת שינויים בצורה סדורה ושיטתית. שינוי לרוב דורש זמן, אורך רוח, סבלנות וגמישות מחשבתית על מנת להשיג את התוצאות הרצויות. 


שניפגש לקפה ונתחיל? 

לפרטים ויצירת קשר
Share by: